sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Tavallinen sunnuntai-aamu

Ihan tavallinen suljettu pahvilaatikko
Heräsin sunnuntai-aamuna, ja ruokin kissat. Makuuhuoneeni lattialla on muutamia pahvilaatikoita odottamassa muuttoa, ja yksi niistä on tällainen suljetuksi taiteltu kananmunalaatikko. Lienee turha edes mainita, että kissat ovat olleet laatikoista haltioissaan, ja pelkäänkin, että pakkaamani muuttolaatikot eivät todellakaan saa olla rauhassa silloinkaan kun ne on täytetty mahdollisesti särkyvällä tai repimistä kestämättömällä materiaalilla :D

Kissojen ruokkimisen (ja syömisen vahtimisen, sillä Myrsky meinaa väkisin vedellä myös Viiman sapuskat) jälkeen söin oman aamupalani. Kissat mekastivat jotain makuuhuoneessa pahvilaatikoiden kanssa sillävälin. Lopulta tuli hiljaista ja Myrsky tuli kiehnäämään sääriin, ja kerjäämään palasta voileivästäni (ei saanut). Mitä löytyi makuuhuoneesta kun palasin sinne takaisin?Viima oli siinä suljetussa pahvilaatikossa, joka oli kaiken lisäksi käännetty ylösalaisin. Miten ihmeessä ne olivat sen kääntäneet? Olisikohan se edes päässyt sieltä ominavuin ulos? Siellä se loikoili ihan rauhallisena pitkän aikaa, kunnes älysin hakea kameran! Kun Viima poistui laatikosta, oli Myrskyn vuoro näyttää, miten kiinni taiteltuun pahvilaatikkoon pääsee sisälle, ja miten sieltä tullaan kauniisti ja sulavasti ulos:


Hyvää Sunnuntai-aamua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Sehän sujui oikein sutjakkaasti, molemmilta!

  VastaaPoista
 2. Tuo kissojen viehtymys pahvilaatikoihin on kyllä mielenkiintoista. Omanikin olivat kovasti niiden perään. Toinen villitys olivat paperipussit. Niihin oli aina ihan pakko päästä joko istumaan tai makoilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kissta innostuvat muovipusseista, ja makoilemisen ja sisälle tunkeutumisen lisäksi niitä myös nuollaan ja revitään hampailla kappaleiksi.. ei kovin turvallista :D Kissat on hassuja otuksia.

   Poista
 3. Sulavaa ja sutjakasta!

  Videot ovat oiva jatkumo huvitukselleni, joka syntyi, kun klikkasin tänne tilastosivulta ihmetellen, kuka "leipuri" basaariin on eksynyt "paras taikina"-blogista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimi on jostain kumman syystä ennenkin johtanut ihmisiä harhaan :D Mukava nähdä teitäkin täällä meitin blogissa!

   Poista