lauantai 3. toukokuuta 2014

Hyötyapulaiset

Päivä kuvina, osa 3/5. Pikkupetojen blogi haastoi meidät tähän, ja innolla tartuimme mukaan. Tarkoitus julkaista viisi päivää kuvin ja sanoin, ja haastaa joka päivä uusi blogi mukaan. Tänään lähtee haaste Afenille!

"Tiellä? Minäkö?"
Tämä pitkä viikonloppu ei kyllä kuvaa yhtään sitä arkea, mihin me yleensä ollaan totuttu. Siispä jotta ei ihan loikoilulta näyttäisi, niin tälle päivälle julkaisenkin viimeviikkoisia kuvia. Ne oli otettu itseasiassa tätä haastetta varten, mutta jäivät sitten julkaisematta kiireen ja kiinnostavien kuvien vähyyden vuoksi. Arkipäiviin liittyy yleensä töitä, siitä ei hirveästi ainakaan kovin kiinnostavia kuvia saa. Ja sen jälkeen roolipelejä, tai ratsastustuneja. Tai sitten sitä opiskelua. Aika paljon siis sellaista, josta ei oikeastaan kuvia tule otettua.

Ennen kaikkea meidän arkeen kuuluu kuitenkin kaksi tämmöistä karvaista yltiöuteliasta hyötyeläintä. Yleensä opiskeluhommat hoituvat tietokoneella, mutta aina välillä tulee poikkeuksia. Harjoitustehtävää varten piti piirtää kuvia esimerkkikäyttöliittymistä suunnittelemaamme ohjelmistoa varten. Koska kuvat sai piirtää käsin, oli homma helppo siirtää parvekkeelle. . Viime viikolla oli vielä lämmintä ja aurinkoistakin, joten mikäpä siinä! 


Kissojen mielestä vaan oli ihan hirmu kiinnostavaa, kun yhtäkkiä teinkin koulujuttuja ihan kummallisessa paikassa! Eihän se nyt ollenkaan käy laatuun, että kissojen tähystystasolle levitellään jotain papereita! Sisälle siirtyminenkään ei oikein auttanut... piirtäminen on hieman vaikeaa, jos joku kiehnää kynää vasten!
"Pois siitä kuvaamasta, ja houkuttele nää vaikka syömään!"

Näppäimistön yli käveleminen on sitten oma lukunsa... eräs karvajalka onnistui deletoimaan tämänkin postauksen kertaalleen ennen kuin ehdin sen tallentaa ja julkaista.. Tällaista meidän arki sisältää, enemmän tai vähemmän joka päivä!

8 kommenttia:

 1. Hui :D

  Pitääpä yrittää muistaa kuvailla arkea, että saa sitten jotain postattavaakin. Vaikka kännykkä kulkee koko ajan mukana, kuvia tulee napsittua harvakseltaan.

  Kissat kyllä tykkäävät kovasti osallistua kaikkeen tekemiseen... varsinkin silloin, jos se häiritsee toimintaa x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat osaavat kyllä olla melkoisia häiriötekijöitä, mutta minkäs utelias luonnolleen mahtaa!

   Poista
 2. Kissat! Aivan parhaat apulaiset... vaikka ne onkin yleensä siinä kiehnäämässä just silloin kun ne on eniten tiellä ja haitaksi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Äärimmäisen kiva yrittää piirtä, jos toinen hinkkaa poskea kynänpäähän :D Mutta ei niitä raaski komentaakaan ♥

   Poista
 3. Kissojen kanssa harmillisesti ei mene niin, että mitä useampi tekemässä sen nopeammin työ valmis. :'D ihanat pikkuapulaiset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pikemminkin auttavat, ettei turhaan tule hosuttua ja kiirehdittyä! Tulee ainakin tarpeeksi taukoja, kun siirtelee apulaiset sivuun!

   Poista
 4. ... Ja siksi me rakastamme kissoja niin paljon :)

  VastaaPoista