sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää äitienpäivää!


Hyvää äitienpäivää, Siiri emolle!
Kuvassa ovat Myrsky ja Viima molemmat emon hellässä huomassa.  Viiman nyt erottaa pentukasasta helposti, ja tuo mustanharmaa pallero vasemmalla on Myrsky. Välissä köllöttelee viikon tai pari vanhempi sisko- tai veli:) Siiri-emo huolehti omista pennuistaan, ja kasvatti lisäksi muutaman ottopennun pesueensa jatkona. Onneksi Siiri suostui ottamaan nämä nuoremmatkin raasut imetettäväkseen, ja Myrsky ja Viimakin saivat kokea äidin rakkautta ihan kaksitoistaviikkoisiksi asti!

Hyvää Äitienpäivää kaikille Äideille!


Terveisiä täältä kevätkukkien keskeltä!

Meillä ollaan perinteisesti kerätty äitienpäivänä valkovuokkoja äidille maljakkoon. Nyt kevät on ollut niin aikaisessa, ne alkavat olla jo kukkimisensa loppuvaiheessa äitienpäivään mennessä. Äiti tiesi kertoa, että hänen lapsuudessaan ei valkovuokot välttämättä edes kerenneet äitienpäiväksi kukkimaan, keväät ovat selvästi aikaistuneet!

ps. tätä mieltä me oltiin yhteiskuvasta...

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! Omaa emoaan nämä eivät ole koskaan nähneet, avasivat silmänsä vasta keinoemon hoteissa ♥

   Poista
 2. Hyvää äitienpäivää myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Siiri-emo <3!

  Kävin lukemassa myös viiden kysymyksen vastaukset ja ;-D Myrsky ja Viima, olettepas te olleet ehtiväisiä <3. Erityisesti kukkalaudoista ja tv-tasoista kissat täällä ovat perfect samaa mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kukkalaudat on ehkä typerin asia ikinä. Ne on KISSAlautoja, eikä mitään kukkalautoja :D

   Poista