maanantai 11. toukokuuta 2015

Tyrmääviä uutisia

Ensinnäkin, terveisiä eläinlääkäristä! Taas oli rokotusten ja tarkastusten aika, ja nyt ihan kolmen kissan voimin. Koko konkkaronkka oli oikein asiallisesti ja rauhallisesti, mitä nyt Tintti-rouva vähän protestoi. Kaikki oli muuten todella hyvällä mallilla, mutta Viima sai lääkäriltä kovan tuomion.


Ette kyllä ikinä arvaa!
Meidän nirso ja vähänruokainen neitimme on nimittäin päässyt salakavalasti lihomaan! Jopa 600 grammaa saisi pudota pois! Vaaka näytti Viiman alla 4,6 kiloa, Myrskylle 5,6kg ja Tintille 3,2kg. Onhan se nyt hirveän epäreilua, että Viima on kilon Myrskyä pienempi, ja silti Viima on se jota sanotaan lihavaksi! Onhan sille toki vähän tullut vatsamakkaraa ja kaksoisleukaa, mutta isäntä on ollut sitä mieltä, että kyse on vain naisen pyöreydestä, ja emännän äiti on ollut varma, ettei Viima saa tarpeeksi ruokaa kun Myrsky ahnehtii. Nyt tuli kuitenkin tyly tuomio, jota ei voi ohittaa. Tiedossa on aktiivisempaa ulkoilua, ja syömisen vahtimista. Nyt pitäisi löytää jostain tarpeeksi tarkka vaaka. johon aikuinen kissa mahtuu, että päästään seuraamaan grammojen laskemista.

Ihan tasku(reppu)kokoinen olen, ei näy läskiä missään!

"Ja minua pitivät suursyömärinä! Pyhpah!"

Tintti sai vielä erikoismaininnan, on kuulemma ikäisekseen hyväkuntoinen kissa! Tintti onkin ehtinyt jo arvokkaaseen 11 vuoden ikään (syntymäpäivä on jossain näillä tienoin!), ja intoutuu yhä välillä myös leikkimään!

Vanhalta rouvalta ei saisi koskaan kysyä ikää tai painoa.
Tänään kysyttiin MOLEMPIA.
Paheksun.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No niinpä! Vähän tahdikkuutta odottaisi sentään ihan lääkäriltä!

   Poista
 2. Naisten painoja ei saa kysellä! Eikä kytätä! Mutta Tintti on kyllä hoikka! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kamalaa tällainen kyttääminen! Tintti on kovin pieni kissa, nenästä hännänpäähän paljon lyhempi kuin Viima. Rouva ei ole nuoruutensa pulskeimmillaankaan painanut yli neljää kiloa. Äläkä kerro, että kerroin ;)

   Poista
 3. Mitähän lääkäri tuumaa, kun Ruffekin on lihonut :') Toivottavasti ei saada satikutia sen lihottamisesta, mutta tahdotaan se ragdollin muotoihin ja mun mielestä se saisi olla vieläkin pullukampi koska nyt se on tommonen luukeppi Cocoon verrattuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lihominen on suhteellinen käsite! Kai se on ihan kokoon verrannollinen, että paljonko saa painaa. Vaikka Viiman mielestä nyt onkin hirveän epäreilua, että Myrsky saa painaa kilon enemmän, ja saa silti kehuja hyvästä kunnosta, niin kieltämättä Myrsky onkin reilusti isompi joka suhteessa :D

   Poista
 4. Ohho, tsemppiä sitten laihdutukseen! Aikamoinen urakka tuo 600 g. :D Meilläkin on lekurireissu tiedossa pe, Raku menee rokotuksiin ja Haiku tarkastukseen, että onko ientulehdus päässyt uusiutumaan (viimeksi ja ekaa kertaa oli helmikuussa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä tarvitaan :D Me yritetään lisätä nyt alkuun ainakin liikuntaa, sitten täytyy katsoa, että paljonko Viima oikeasti syö. Tähän mennessä tilanne on ollut se, että sapuska on isketty kippoihin, ja nuo ovat saaneet vapaasti syödä haluamastaan kiposta. Viima on usein mennyt syömään vasta vähän myöhemmin kuin muut, ja vedellyt muiden jämät. Pikemminkin ollaan seurailtu, että saahan Viima varmasti oman osuutensa, mutta ilmeisesti muut sitten jättävät enemmän kuin ollaan oletettu... Tsemppiä teidän lekurireissulle, toivotaan ettei sieltä tule ylläreitä!

   Poista
 5. Meidän pullukka ( Mimmi ) vaan jojoilee, ensin saadaan kilot kuriin ja sitten se taas löytää ruuan ilot ja ahmaa aamulla muidenkin eväät kun mä en ehdi vahtimaan sen syömistä.

  Tollaiset lääkärit on kamalia, puhuvat aivan tyhmiä sanoo sanoo Mimmikin ! PYH.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole helppoa tuo painonhallinta! Sietäisi eläinlääkärinkin opetella vähän hienotunteisuutta :P

   Poista