torstai 30. toukokuuta 2013

Putkikissat

Löysin muutama viikko sitten roskakatoksesta pahvisen pitkän laatikon, joka päällä olevien tarrojen perusteella on sisältänyt joskus golfmailan. Ajattelin kokeilla, saisinko siitä hauskan leikkitunnelin kissoille, mutta valitettaavasti mokoma oli aivan liian kapea! Vai oliko sittenkään?


Konna esitteli blogissaan hienoja itse tehtyjä kissojen aktivointileluja, ja iski hinku koittaa rakennella noita itsekin. Samoin myös niitä agilityesteitä! Jokunen pahvikyhäelmä meillä on pyörinytkin, mutta ovat olleet vähän lyhytikäisiä. Muutama mielenkiintoinen lelu on myös ostoslistalla kissoille,  tai ainakin vakaassa harkinnassa. Kissojen mielenkiinnosta kun ei koskaan tiedä, eikä turhaankaan viitsisi ostaa. Tosin veikkaan, että Myrsky kiinnostuu helposti mistä tahansa, missä on ruokaa... Ainakin kaikenlaiset raksupallot (joita pyörittämällä sisältä putoilee raksuja) on olleet meillä hitti! Pitää joskus tehdä videopostaus näiden suosikkileluista (ovat aika yllättäviä valintoja!)

Ja tosiaan, ideoita helposti kotona kyhättäviksi agilityesteiksi saa esittää! Saa nähdä, mitä meidän treeneille käy! Kyllästyvätköhän kissat heti alkuunsa.. Kirjoittelen varmasti tänne meidän edistymisestä, ja esterakennelmista tulevaisuudessa:) Katsotaan mitä kaikkea muutakin innostun vielä kesän aikana askartelemaan.

Tästä postauksesta tulee valitettavan lyhyt, sillä olen parhaillaan pakkaamassa ahkerasti tavaroita. Huomenna nimittäin nokka kohti Lontoota, ja sitä ennen pitäisi kissatkin ehtiä kuskata hoitoon! Reissusta raportoin myöhemmin lisää. Kohteina mm. Warned Bros Harry Potter tour Leavesdenissä, muutama kiinnostava geokätkö, ja useampikin perinteinen turistikohde. Jos hotelli pitää lupauksensa langattomasta ilmaisesta internetistä, kuulette minusta myös reissun päällä :) Jännittävää!

2 kommenttia:

 1. Hyvinhän sinne mahtui änkeämään. Ruoka on mainio kannuste.

  Turvallista ja mukavaa matkaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Eikä, miten hassu Myrksy tuossa lopussa takajalkoineen, hahaa!
  Ja hei jee, niistä agilityesteistä sitten kerrot heti meille! :)
  Me harjoiteltiin nyt jo parina päivänä tuollaisen rapisevan tunnelin kanssa ja hyvin lähti sujumaan. Jakkesta tulee vielä hieno agikissa! ;)

  ja lyhyetkin postaukset ovat välillä ihan kivoja. Kivempia kuin ei mitään ja muutenkin kun on aina niin kiireinen, että näitä on helppo ja nopsa lukea.

  Hauskaa reissua sinulle!

  VastaaPoista