tiistai 15. tammikuuta 2013

A blog with substance -tunnustus

Sain Afenilta yllättäen A blog with substance -tunnustuksen. Ensimmäinen tunnustus minun blogeille ikinä :D Eli ilmeisesti tätä oikeasti luetaankin! En ole itse pahemmin ennen tällaisia tunnustuksia seuraillut, olen ennemmin pitänyt näitä huippusuosittujen blogien juttuna. Tähän ensimmäiseen haasteeseen pitää kyllä osallistua:)

Ideana tässä on, että tunnustuksen saanut antaa tunnustuksen eteenpäin kahdeksalle (8) blogille, ja kertoo samalla itsestään kahdeksan (8) asiaa. Kahdeksan asian keksiminen on hankalaa, mutta myös blogien valitseminen on, koska pitäisi miettiä että ketkä edes lukevat tätä blogia ja huomaavat haasteen, ja toisaalta ketkä edes tahtovat tällaisiin vastata. Mutta toisaalta, kirjoittajat saavat vapaasti päättää, osallistuvatko tähän vai eivät:P

Asiat:

 1. Rakastan suunnitella asioita, mutta toteuttaminen on usein jopa tylsää.
 2. Tiskaaminen on kotitöistä kaikkein ärsyttävin. Tai ei, suihkun lattiakaivon putsaus on kyllä pahempi. Pitkät irtohiukset </3
 3. Opiskelen tietotekniikkaa, ja harrastan vapaa-aikanakin koodaamista. Ohjelmien suunnittelu on erittäin kiinnostavaa. 
 4. Olen harrastanut virtuaalihevosia yli 14 vuotta. Kirjoitin myös kandidaatintyöni aiheesta. Se ei ole kaikista ennakkoluuloista huolimatta pikkulasten harrastus.
 5. Minulla on ollut aina kotona eläimiä, lukuunottamatta n. neljän vuoden jaksoa Tampereelle muuttamisen jälkeen, ja niiden touhujen seurailu, seura ja ihan vain olemassaolo on minulle todella tärkeää. Jos ei aina ole ollut lemmikkieläimiä, niin ainakin lehmiä. Ja vasikoita taluteltavaksi kesäisin!
 6. En ole oikein koskaan tykkännyt hiilihapollisista limsoista. Voin juoda päivän aikana puolen litran pullollisen, jos muuta ei ole, mutta pikaruokapaikoissa en koskaan saa juotua koko annosta. Lapsena limsaa sai vaan juhannuksena ja synttäreillä, mutta silloinkin join sitä vähän irvistellen, ja korkeintaan lasillisen.
 7. Joskus kun olen hyväpalkkaisessa työssä, aion ostaa itselleni ponin tai kaksi ja jatkaa ratsastusharrastusta säännöllisemmin.
 8. Aina kun saan uuden kirjan, ja avaan sen ensimmäisen kerran, haistan sitä! Kirjat ovat mahtavia. Jos olisi rahaa määrättömästi, ostaisin vaikka mitä tietokirjoja ja teoksia historiasta, keskaiaikaisista linnoista, kelttiläisyydestä, luontokohteista, hevosten rakenteesta ja genetiikasta... Parhaimmat, paksuimmat, hyviä kuvia sisältävät ja asiantuntevimmat kirjat vaan maksavat mansikoita..
Blogit

No näitä ei ihan kahdeksaa tullut:D

3 kommenttia:

 1. oho, kiitos :)
  Mä en yleensä tee näitä haasteita, ja tälläkin kertaa jätän väliin.. :) mut kiitti silti <3

  VastaaPoista
 2. Psst. Blogin osoite vaihtunut, jenkaten.blogspot.fi

  VastaaPoista