keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Satunnaisuuksia

Tuntuu että tuli koko illta vaan loikoiltua sängyllä suunnittelemassa asioita, mutta sainhan minä jotain aikaiseksikin. Selvittelin yhtä nettisivuongelmaa, latailin pari kouluhommiin tarvittavaa ohjelmaa, ja tein kerhon tilinpäätöksen loppuun, Siis ainakin toivottavasti. Tämä oli ensimmäinen tekemäni tilinpäätös ikinä, joten toivottavasti kaikki on nyt kunnossa...

Sitten tein jotain, mikä olisi pitänyt tehdä kuukausia sitten, ja siivosin sähköpostini. Olen sähköposti(e)ni kanssa aivan käsittämättömän kaoottinen! Nytkin kaikissa kolmessa sähköpostissani on kymmeniä lukemattomia viestejä. Tai no, oli. Siivosin tänään niistä kaksi, kolmanteen en vielä uskaltanut kajota. Se tosin on harrastukseen liittyvä osoite, joka saa hetken odotellakin.

Poistuin isosta kasasta sähköpostilistoja, joista "joskus saattaa tulla jotain mielenkiintoista", mutta joiden viestejä en ollut avannut kuukausiin. Luovuin myös viestien automaattisesta jaottelusta kansioihin, sillä en koskaan muistanut tarkistaa erikseen sinne saapuneita uusia viestejä. Nyt ne tulevat kaikki yhteen pötköön, mutta ainakin näen  kaikki uudet viestit kerralla. Tämän vuoden alussa olen myös vihdoin päässyt luopumaan kaikista tiedotusvastaavan tehtävistäni, eli minun ei enää tarvitse huolehtia kenenkään muun sähköpostiliikenteestä kuin omastani. Vaihdoin ne hommat rahastonhoitajan tehtäviin.

Eilen sain erään pitkäaikaisen projektin päätökseen. Kirjoitin nimittäin loppuun vuoden 2011 maaliskuussa aloitetun pitkän Pottermaailmaan sijoittuneen ficin. Tarinan suunnittelu taisi alkaa jo reilusti helmikuun puolella, mutta ensimmäiset tekstit syntyivät maaliskuussa: ensimmäinen raakaversio tarinan alusta oli tiedostoissani päivätty 1.2.2011. Reilut 63 000 sanaa siitä lopulta tuli, ja lähes kaksi vuotta siihen meni. Se sisälsi yhden ainakin puolen vuoden tauon, ja paljon taustaselvittelyä. Sen kunniaksi minun piti kirjoittaa blogissani kirjoitusharrastuksestani, mutta ironista kyllä, sen kirjoittaminen osoittautui yllättävän vaikeaksi. Teen sen ehkä huomenna:P

Mitähän muuta...? Viiman kiima on jo rauhoittunut, ja sille on varattu leikkausaika ensi kuulle. Onnistuin myös pääsemään sinne tenttiin, mistä aikaisemmin avauduin, sain sen tehtyä ja nyt vaan odotellaan tuloksia siitä ja kandista. Saa nähdä mitä käy:) Ja blogi tarvitsisi oikeasti uuden ulkoasun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti