maanantai 16. joulukuuta 2013

#16 Pikkuapulaiset

 Meillä paketoitiin tänään joulupaketteja, ja kuinka ollakkaan, sain kaksi avustajaa heti riesakseni. Alkuun mukana oli vain huolestuneella ilmeellä varustettu Myrsky, ja tästä ilmeestä nappasin pari kuvaakin. Ajattelin, että saanpahan kuvitusta blogiin. Kuvissa näkyy omituisia suttauksia, se johtuu siitä, että piti sensuroida pakettiin menevät lahjat niiltäosin kun niitä tuossa näkyy - lahjojen saajat kun lukevat tätä blogia!


Tarkoitus oli tosiaan ottaa kuvia seurakseni heittäytyneestä Myrskystä, joka köllötteli rauhallisesti milloin milläkin puolella työpistettä ja tuijotteli hämmentyneenä paperirullia ja narua. Sitten se olikin yllättäen Viima, joka pisti ranttaliksi, ja yritti syödä.. no... kaiken! Meidän prinsessalla on jokin omituinen fiksaatio paperiin ja muoviin...

Mistä tietää, että kissa on kierinyt roskakasassa?
Noin halvalla ei Viima lähde. Edes silloin kun kylppärin lattialla on kakka.


Muovipussiin käy Viiman tie... Ihan totta, se tunkee itsensä jokaiseen vastaantulevaan pussiin, ja sitten hyvässä lykyssä saa sen pussin kahvan johonkin tassun tai kaulan ympäri, ja sitten sinkoilee kauhuissaan pitkin kämppää kun ei pääsekään pussista pois. Kaikki muovipussit on meillä piilotettuna, ettei tuo otus tukehduta itseään, tai syö tai revi niitä kappaleiksi..

Et piru syö sitä!
Näin rauhallista joulupakettien paketointia meillä, kunnes loppui teippi. Huomenna homma jatkuu!

ps. edellisen postauksen joulutähtihaaveiluun taisi löytyä postauksen myötä ratkaisu ;)

2 kommenttia: