perjantai 20. joulukuuta 2013

#20 Kommunikaatio-ongelmia

Eilen "piristettiin" kissojen päivää jälleen tuomalla niiden nenän alle koira. Innokas kultainen noutaja yllätti Myrskyn  pöydältä, ja sai osakseen kunnon pörhistelyt. Kun ei kissasta ollut leikkikaveriksi, koira nappasi pöydältä kissan vierestä Mikon sukan (mitäs jättää sukkansa pöydälle!), ja lähti tutkimaan muuta asuntoa.

"Ei tartte tulla lähemmäs!"
Sillävälin Myrsky tassuttelikin alas pöydältä, ja loppuajan pysyikin lattiatasolla koiraa seuraillen, eikä pyrkinyt pakenemaan. Kertaakaan ei tassu noussut tai korvat menneet luimuun. Varoittavat sähähdykset ja pörhistykset toki kuuluivat asiaan, mutta innokas koira ei ei leikkiyrityksistään huolimatta aiheuttanut pakokauhua. Yhteisymmärrykseen ei oikein päästy, koira yritti häntää heiluttaen ja poukkoillen yllyttää Myrskyä leikkiin. Myrsky yritti häntää heiluttaen ja karvaa pörhistäen käskeä koiraa suksimaan kuuseen, tai vähintään rauhoittumaan.
Kielimuurin uhrit
Viima pysytteli enimmäkseen korkeammilla tasoilla, tosin kyllä sekin kävi koiraa lattialla moikkaamassa (ja sille pörhistelemässä). Viima jopa onnistui leikkimään koiran kanssa, viskomalla sille suikaleita kaappinsa päältä :D Koira odotti innoissaan, että jotain pudotetaan sille, Viima tuijotti hämmentyneenä, että miksei se heitä niitä takaisin, ja miksi ne haisee ihan vieraalta sitten, kun ne heitetään takaisin... Loppuillasta, Myrsky lekotteli lattialla jo lähes rennosti kyljellään, eikä paniikkiin jouduttu edes koiran lähentely yrityksistä. On se hurjan rohkea katti aina välillä!Tänään sain jaettua joululahjat, kävin auttamassa eläinsuojeluyhdistyksen hommissa toimivaa kaveria parin kissan kuljettamisessa, käytiin sen päätteeksi kissojen kanssa lyhyellä ulkoilulenkillä, unohdin puhelimeni kaverin autoon, ja kohta lähden sitä hakemaan (koska autosta meni rengas, kun hän yritti palata tuomaan sitä puhelinta). Loppuilta meneekin rattoisasti pakatessa sitten huomista varten. En vaan tiedä, mihin aikaan äiti tulee hakemaan, kun se puhelin on tuolla pohjoishervannassa... Eli ei kun vaan takki päälle ja talsimaan.

2 kommenttia:

  1. Teillä ollaan kyllä erittäin rohkeita! Ei voi muuta sanoa.

    VastaaPoista