maanantai 2. joulukuuta 2013

#2 Ruokatilaus

Viima oli kiskonut muovit ulos, Myrsky yritti avata laatikkoa.
Tilasin n. 50kg kissanruokaa netistä Zooplus.comista kotiinkuljetuksella. Taas riittää syötävää useemmaksi kuukaudeksi! Ruoka tuli tietysti ulkomailta, mikä toisaalta ihan pikkuriikkisen harmittaa kun samaa saa suomestakin: ihan oikeasti mielelläni tukisin suomalaisia kivijalkaliikkeitä! Se vaan ei oikein kannata, kun niissä esim. tuo Miamor annospussi maksaa reilun euron kappale, ja Zooplussasta saa n. kuudella eurolla 12kpl laatikon, könttäalennuksilla ja kotiin kannettuna... Tilaus saapuu saksasta suomeen vajaassa viikossa, ja pääosin ainakin meidän kokemusten mukaan ihan riittävän ehjänä. Meillä tosin tilataan laatikoissa olevia annospusseja, ja vain pieniä tölkkejä, joten ne eivät mene niin helposti rikki kuin isommat tölkit, ruoka/hiekkapussit tai vuoat. Hiekkapusseja ei enää meille Zooplussalta tilata, kun käytetään pellettejä.
Myrsky auttoi kaapin täyttämisessä (olemalla tiellä).
Kun kuljetusfirman heppu soitteli ovikelloa, Myrsky paineli reippaana ovelle vastaan (ja olisi livahtanut rappuun, jos en olisi napannut sitä kainaloon). Kuljetusmies vitsaili, että taitaa poika tietää, mitä on tulossa, kun totesin (Myrsky kainalossa kiemurrellen) niiden kolmen ison laatikon sisältävän kissanruokaa :D Mutta ei se mikään vitsi ollut: Myrsky taisi tasan tarkkaan tietää, mitä tuleman pitää! Ehtipä se purkamisvaiheessa jo kaksi annospussia hampaillaan rei'ittääkin heti kun silmä vältti...
Kaappi täytetty!
Tilauksessa tuli mukana jälleen pelkkää märkäruokaa: Miamoria, Smillaa, Felixiä ja Animondan Carnya, sekä tilaajalahjana jotain Gourmet Goldia. Pääasiassa viljatonta ja kasviksetonta, tosin Felix sisältää vähän kasviproteiinia. Useampaa eri merkkiä, jottei kasva nirsoja kissoja. Tosin nirsous lienee ehdottomasti enemmän Viiman ongelma. Myrskylle nyt kelpaa mikä vaan. Nyt kun vaan pakastimeen saisi tilaa raakalihalle, niin olisi taas kunnon sapuskat koossa, eikä tarvisi tilata pitkiin aikoihin. Sitä ei vaan mistään taida saada kotiinkuljetuksella, tai ei ainakaan kannata tilata kissalle sopivia määriä kotiin... Olisipa kätevää, jos tutut harrastaisivat metsästystä! Mitäs kaikkea teidän kissat syövät?

3 kommenttia:

  1. Hih, kylläpä siinä on ruokaa! :D Kivannäköisiä nuo Miamorin uudet pussit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, muutamaan kuukauteen ei tarvitse tilata uutta!

      Poista