keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Vahinkoja ja mansikoita

Joskus pitää vähän sählätä. Tänään laskin töissä yhdelle herttaiselle vakioasiakasrouvalle kassalla tuotteet väärin. Rouva tarkisti kuitin, ja tuli vuolaasti anteeksipyydellen kertomaan että kuitissa on nyt virhe. Hän teki sen kaikenlisäksi kuiskaten, ihan kuin olisi yrittänyt salata muilta jonossa olijoilta sen että olin nyt tehnyt virheen. Korjasin tietysti virheeni heti anteeksi pyytäen, jolloin rouva yritti kovasti lohduttaa että "tässä kaupassa kassat ovat olleet todella taitavia, sinä mukaan lukien. Olen käynyt täällä niin ja niin monta vuotta, ja tämä on ensimmäinen kerta kun sattui virhe!". Ei hirveästi lohduttanut olla se ensimmäinen, ja jäi pikkuisen huono omatunto koko episodista vaikka vahinkojahan tietysti sattuu..

Viimeisen tunnin siivoamisen yhteydessä työkaveri totesi ohimennen että käyppä pitämässä tauko ennen kuin lasket kassan. Ja mitä löytyikään taukohuoneen pöydältä?

Minulle oli tehty jäätelöannos kuljetuksessa murskaantuneesta choko grandesta ja hävikkiin menevistä vähän vanhoista mansikoista kauniisti katettuna! Oi että se piristi päivää ja viikkoa ja ties mitä! <3 Vuoron viimeiset minuutit ja kaupan sulkeminen menivätkin sitten paljon pirteämmissä fiiliksissä, ja taas on energiaa pakata kotonakin uusi muuttolaatikko. Kiitos tästä! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti