maanantai 23. heinäkuuta 2012

Muuton anatomiaa


Ensimmäisessä kuvassa näkyy kolme pinoa muuttolaatikoita, toisessa kasa tyhjiä laatikoita odottamassa pakkaamista. Tänään meiltä oli haettu ruokapöytä pois, luultavasti Matin veljelle mennyt. Imuroin sitten samantien kotiin päästyäni ja asian huomattuani sen pöydänalusen ja rullasin siitä matot kasaan. Josko huomenna sitten siirtäisi muuttolaatikot makuuhuoneesta ja olohuoneesta siihen, kun nyt ne alkavat olla jo vähän tiellä..

Tommonen määrä muuttolaatikoita jo pakattu, ja silti tuntuu ettei kämppä ole tyhjentynyt edelleenkään yhtään... Pakatut laatikot sensijaan vie tilaa ihan tolkuttomasti! Muutto on jännä asia, mistä sitä tavaraa on oikein kertynyt! Pikkuhiljaa voisi myös aloittaa ton siivoamisen, vaikka keittiöstä. Saan uuden kämpän avaimet mahdollisesti jo 28. päivä, mutta ensimmäinen vapaapäivä sen jälkeen on vasta 1.8. jolloin pääsen muuttamaan. Tuossa välillä voisi käydä uutta kämppää vähän siivoamassa sen mitä iltavuoroilta ehtii. Uusi asunto on ihan vanhan vieressä, joten siivoamismatka ei olisi muuten pitkä, mutta koska Matti muuttaa aiemmin, olen viimeiset päivät ilman sänkyä (omalleni saan kuljetuksen vasta elokuussa), ja olen nuo päivät evakossa muualla.

Sängyn ja vuodesohvan sain porukoilta, uusi työpöytä on jo valkattu ikeasta mutta autottomana sen hakeminen ei onnistu ennen elokuuta sekään. Lisäksi Ikeasta pitäisi tuoda lasivitriini koriste-esineille, ettei ne sitten tulevan lemmikin riehuessa putoa kirjahyllyjen reunoilta lattialle. Verkkokauppa.comilta on tilattu myös tavaraa, ja vielä on shoppailtavaa muutenkin. Ja näillänäkymin minulle kotiutuu elokuussa myös järjestelmäkamera. Takuuvuokrakin meni just maksuun. Onneksi käyn töissä, ja onneksi minulla on paljon ilta- ja viikonloppuvuoroja...

1 kommentti:

  1. Joo, meille se pöytä tuli. Veljekset olivat keskenään sopineet jonkinlaisesta vaihtokaupasta.

    Muutto kyllä aina käsittämätön urakka ja tavaraa tuntuu olevan loputtomiin. Toivottavasti saat kaiken pakattua aikataulussa ja hyvin muutettua :)

    VastaaPoista