tiistai 17. joulukuuta 2013

#17 Kissojen lahjat!

Lähes kaikki paketit on paketoitu!
Osan M pakkasi juuri mukaansa, kun kohta lähtee junalla Joensuuhun;)
Viimepostauksesta unohtui eräs erittäin tärkeä seikka! Nimittäin se, mitä kissat tulevat joulupaketeistaan saamaan. Ruokaherkut on vielä valitsematta, mutta muut lahjat on jo hankittu. Ruuat ovatkin vähän toissijaisia, sillä Viima nirsoilee kuitenkin uutuuksista, ja Myrsky taas ei tarvitsisi yhtään ylimääräistä vyötärölleen, ja varastaa kuitenkin jotain joulupöydästä. Jotain pientä herkkua normiruokavalion oheen kuitenkin yritän keksiä, Myrskylle, Viimalle ja myös Tintille, joka tavataan taas vanhempieni luona. 


Mustista ja Mirristä meille hankittiin Vänttisen heijastinvahvistetut nahkavaljaat. Viimalle mintunvihreä kokoa M, ja Myrskylle ruskea kokoa XL. Vanhat valjaat oli napattu marketista vitosella, ne olivat kovin rimpulat, ja niissä oli kaksi lukkoa - tuplasti hankalempi siis pukea! Lisäksi taluttimen kiristyessä ne myös kiristivät hieman kaulaakin, kun taas nämä Vänttiset kohdistavat vetämisen paremmin vain rinnanympäri menevään hihnaan. Nämä joululahjat on annettu jo etukäteen; niitä on testailtu, ja ne on hyväksi koettu! Joululahjaksi kissat saavat siis paljon valjaissa ulkoilua upouusissa valjaissa :)

Lahjapakettiin kääritään myös leluja! Viimalle on kerätty noita repäisysuikaleita, ja Myrskylle ostettu nippu uusia ponnareita noudettavaksi vanhojen kadonneiden, tai jo vähän kissanhampaista ja vesikupissa (ja vessanpöntössä) uittamisesta kärsineiden seuraajiksi.

Tämmöiset kissalahjukset meillä, mites teillä?

2 kommenttia:

  1. Vai ollaan sitä äxälliä! Ruoka ja namit ovat aina hyviä lahjoja. Yhteisten ulkoilu/leikkihetkien lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Myrskyn muhkeat hartiat ja rintalihakset ei sopineet L kokoon :( Mahanympäryksessäkään ei ollut kasvunvaraa, joten XL se sitten oli. Herkkuja ja nameja kohtuudella, liikunta sensijaan tekee iso(luise)lle kissalle hyvää!

      Poista