torstai 19. joulukuuta 2013

#19 Joulukuusi mukana?

Tämä päivä/ilta on mennyt rattoisasti postauksia valmistellen, neuloen, Myrskylle ponnareita ammuskellen ja jouluradiota kuunnellen. Kissat ovat syksyn aikana tottuneet siihen, että kotona on päivisin usein joku, ja nyt kun M on jo lähtenyt joulunviettoon muualle, joutuvat kissat olemaan keskenään kotona pitkät työpäiväni. Onneksi enää huominen, sen jälkeen voin pakata kissat koppaan ja lähteä kohti kotikuntaa itsekin. Kissat makoilevat M:n pöydällä, eivätkä jaksa aina kiinnostua leikkimisestä vaikka yritän niitä aktivoida. Normaalisti ne käyvät kerjäämässä huomiota vähän väliä, etenkin M:ltä. Onkohan niillä ikävä? Ehken osaa leikkiä oikein! No, aktivointia ja vaihtelua tulee ainakin siitä, kun kissat pääsevät matkustamaan, ja viettämään maalaisjoulua :) Sitten on taas lisää käsipareja kissojen ulkoiluttamiseenkin, kun yksinään se ei oikein onnistu. Kyllä ne siitä piristyvät, ja vuoden vaihteen jälkeen palataan koko perhe yhdessä kotiin!

Joulutunnelma alkaa pikkuhiljaa heräillä jouluvalojen keskellä tunnelmoidessa. Tekisi mieli hakea vielä joku pikkukuusi ulkoa tänne tuoksumaan, mutta ehkei ole kovin luvallista kaupungin puskista sellaista hakea - saati kannattavaa, kun enää kaksi päivää täällä olen. En ole ilmeisesti kuusihaaveineni kuitenkaan yksin! Tarkkasilmäiset sen jo eilisestä videosta huomasivatkin: Myrsky ilmeisesti yritti viimeksi ulkoillessa salakuljettaa joulupuun sisälle havu kerrallaan!



Suunnitelma ei ihan onnistunut, mutta muutama päivä enää, niin Myrsky pääsee tutustumaan oikeaan kuuseen. Viime jouluna se ensitöikseen maistoi kuusen oksaa, ja sen jälkeen suuttui, kun joku pisti kieleen... Saa nähdä, onko Myrsky oppinut jotain.. tai onko kuusi yhtään pehmeämpi.

1 kommentti: