tiistai 3. joulukuuta 2013

#3 Parveke muuttui jännemmäksi


Kun parvekkeelle tuli lunta, siitä tuli kissojen mielestä yhtäkkiä paljon kiinnostavampi. Viimakin viihtyy siellä nyt paljon pidempään, ja tassunjäljistä näkee että ohuella hangella on tassuteltu suuntaan jos toiseenkin. Ja Myrsky kunnostautui syömällä lunta, kuinkas muutenkaan... Myöhästyttiin muuten vähän tuon parvekkeen maton kanssa: onhan se puuritilöiden päällä, että kyllä siitä vesi läpi valuu, mutta ei se ehkä lumesta tykkää. Nyt vaan tuskin enää tulee hetkeä, jolloin se olisi kuiva, ja meillä ei oikein ole tilaa sitä kuivattaakaan ennen varastoon rullaamista. Seinäkankaiden poistoa voisi myös harkita, mutta kun niiden takaa paljastuu ruma harmaa betoni! Pienet on meillä murheet :D Ja parvekekalusteet on kissojen parvekeseikkailuille ihan liian tärkeitä, jotta ne voisi poistaa, ainakaan ennen kuin saan rakennettua niille tähystyslumiukon tai jotain!

Yhdessä tuijotellaan auringonlaskuun
ps. tämmöistä sähköpostia tuli: "Dekaani on 3.12.2013 myöntänyt sinulle tekniikan kandidaatin tutkinnon keskiarvolla hyvä (3,24)". Nyt se on virallista sit!

8 kommenttia:

 1. Varsin jännittävä parveke! Siellä meinasi tulla hepulikin. Onnittelut sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittelin oikein, että hepuli jäi vaan suunnittelun asteelle :D Olisi ollut kiva saada sekin filmille. Kiitos kiitos :)

   Poista
 2. Mahtava parveke kissoilla =)
  Ja onnittelut aherruken tuloksista!

  VastaaPoista
 3. Aivan huippupaikka kissolla. Ihan kateus iskee. Omassa vuokrakämpässä ei ole toivoakaan lasituksista tai edes verkosta niin partsi on kissoilta kielletty :(

  Paljon onnea sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä verkot oli kätevästi jo edellisen vuokralaisen asentamia, ja pyydettiin niitä jättämään ne tuohon :) Itsellä olisi varmasti mennyt sormi suuhun kun olisin yrittänyt niitä väsätä..

   Kiitos!

   Poista
 4. Kyllä on kissoilla jännät paikat!
  Onnittelut sinulle!

  VastaaPoista