lauantai 22. joulukuuta 2012

Pakkaamista ja joulusiivousta

Sain palautetta eilisestä postauksestani, ja ilmeisesti me tosiaan olemme lähteneet kissavalokuvaukseen aivan vääristä lähtökohdista! Tietystihän kuvauspaikka pitää tuoda kissan luokse, eikä kissaa kuvauspaikkaan. Tätä siis yrittämään seuraavana vuonna :D

Mutta tänään olen lähinnä pakannut, siivonnut ja lueskellut kirjaa. Huomenna lähtö Kärkölään heti töiden jälkeen. Kun kärräsin roskapusseja pihalle, kissat toki sinkoilivat rappuun. Molemmat. Viima on harkintansa tehnyt, ja todennut rapun kiinnostavaksi, ja rynnii sinne nykyään myös. Eikä se Myrskyn tapaan jää ihmettelemään maailmaa oven lähettyville, vaan juoksee suoraan alaovelle katsomaan lasista ulos. Ja koska Viima uskaltaa, niin uskaltaa Myrskykin, ja nyt ne molemmat juoksevat pää edellä alakertaan asti. Viima on näistä fiksumpi, ehdottomasti!

Pakkaaminen etenee hissukseen, kun täytyy miettiä tavallisen Kärköläreissun lisäksi, että mitä kissat tarvitsee, ja mitä itse tarvitsen välipäivinä ja uutenavuotena Joensuussa, ja kun sieltä tulen Tampereelle uuden vuoden jälkeen kahdeksi päiväksi töihin, ja sieltä takaisin Kärkölään, niin mitä silloin tarvitsen? Onneksi äiti lupautui kuskaamaan Kärkölän ja Tampereen välit molempiin suuntiin. Muuten edessä saattaisi olla pieni logistinen ongelma, kun mukana olisi kaksi kissaa, niiden hiekkalaatikko, hiekkaa, minun omat tavarat ja joululahjat.

Varsinkin kun pelkästään joululahjojen pakkaamisen jälkeen laukkuni näytti tältä. Onneksi näitä ei tarvitse kuskata enää Tampereelle takaisin. Joensuuhun tosin lähtee noista mukana jokunen.


Kissat on olleet päivän siivoamisissa ja tavaroiden keräilyssä kovasti apuna, ja satuin napsimaan muutaman ihan söötin videonkin niistä, joten kokosin niistä vähän rauhallisemman videon tälläkertaa. Videolla mm. Myrsky on kovasti kiinnostunut tyhjennetyistä roskiksista, ja kun jätin roskiskaapn hetkeksi auki siivousvälineitä hakiessani, olivat kissat kadonneet. Videolta näkyy, että minne :D Ruoalla sain houkuteltua ne esiin, mutta kun otin imurin esiin, pienet pakeni saunaan nukkumaan.


Seuraava kissavideo tulee vasta joulun jälkeen. Lupaan! Minulla ei huomisesta eteenpäin ole käytössä edes niin hyvää nettiä, että jaksaisin kovin isoja videoita latailla.. Mutta kuvattua tulee varmasti. Kohta on muuten Joulu ihan oikeasti! <3 Jouluradio soinut taustalla koko päivän jo.. ja eilisenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti