tiistai 4. joulukuuta 2012

Sininen hetki


Kaunein hetki joulukuussa on se sininen hetki kun aurinko on jo laskenut, mutta taivas ei ole vielä pimeä. Se maailman sinisyys ja hohde lumessa on ihanan tunnelmallista, ja kun siihen lisää vielä pakkaslumen narskeen kenkien alla, ja satunnaisten jouluvalojen kevyen valon, on jouluinen tunnelma lähellä täydellisyyttä.

Kaupungissa katuvalot vähän häiritsevät parasta tunnelmaa mutta koetin silti saada tuon hetken tänään kauppareissulla kuvattua. Keli oli niin ihana, että harmitti kovasti että menin jättämään jalustan kotiin. Toisaalta, olin menossa kauppaan. Kuvakulmat olivat kuitenkin melko rajalliset kun piti pidemmän valotusajan takia tukeutua kameran kanssa puunrunkoon, puistonpenkkiin tai aitaan. Kameran asetusten testailu pakkasessa aiheutti myös pientä sormien jäätymistä :D Mutta kyllä se talvi vaan on kaunista. Jos lähtisi seuraavalla kerralla jalustan kanssa, ja kauemmas katuvaloista, ja opettelisi säätämään tuota kameraa vähän lisää, niin ehkä kuvista saisi vielä tunnelmallisempia..


Kandin tekstit on muuten kirjoitettu vihdoin, ja jäljellä enää läpilukua, sanamuotojen hienosäätöä, pilkkuvirheiden korjaamista ja muuta pientä. Täällä edistytään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti