lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukalenteri!

Tänään avattiin ensimmäinen luukku! :) Fazerin konvehtijoulukalenteri on kyllä paras lajissaan. Melkein tekisi mieli popsia koko kalenteri kerralla, mutta se olisi niin monella tasolla väärin ettei siihen kyllä pidä ryhtyä. Jo pienenä kauhistelin niitä kakaroita jotka totesivat syöneensä joulukalenterin luukut heti ensimmäisenä päivänä. Miten ne kehtasivat?! Ei, ei ja vielä kerran ei. Sen verran pitää kärsivällisyyttä olla, jos on joulukalenterin itselleen hankkinut..

En ole tekemässä blogiin mitään varsinaista joulukalenteria, mutta ajattelin kuitenkin kirjoittaa joka päivä jotain. Saa nähdä mihin minun pitkäjänteisyydelläni päästään, mutta yritetään nyt ainakin! Pakoilen tässä kovasti siivousta, joka pitäisi suorittaa taas tänään. Tai no, puoliksi se on jo suoritettu. Lattiat on imuroitu ja pesty. Pitäisi vaan ravistella matot ja patjat ja tuoda takaisin sisälle parvekkeelta. Menin siis ja imuroin myös, ja eihän siitä tullut kuin paha mieli. Seuraavalla kerralla kannan kyllä Mikolta lainaksi imurin, ihan sama minkä verran se painaa... Omani kelpaisi varmaan kohta museoon. Se ei ime, se ei pysy pyörillään edes tasaisella alustalla, eikä sen suuttimilla ole toivoakaan päästä "kapeisiin" koloihin (hei, siirsin sohvaa melkein metrin ja silti sen takana oli hankala liikkua sen kanssa!).

Edellisen postauksen tunnelmiin liittyen: Pirkan tosihalpa hiekka oli katastrofi :D Yhden päivän käytön jälkeen se oli muuttunut yhdeksi kokonaiseksi paakuksi laatikon pohjalle ja haisi aika kamalalta. Seuraavaksi testaukseen siis Pirkan valkoinen hiekka, joka on nyt toiminut useamman päivän ihan hyvin vaikkei kovin riittoisaa olekaan. Kannoin samalla kertaa kotiin myös kymmenen kiloa Pirkan mikrohiekkaa, mutta sitä en ole uskaltautunut vielä kokeilemaan, kun pelkään että se pölyää kuitenkin.

Viimaressukka oli myös alkuviikosta kipeänä: Iltapäivällä söi ja leikki Myrskyn kanssa, ja tulivat sen jälkeen molemmat tähän näppäimistön ja näytön eteen nukkumaan. Illalla ruokin uudestaan, mutta silloin tämä kyseinen neiti ei sitten syönytkään. Muuten näytti olevan ok, mutta ruoka ei kelvannut. Veikkailin ummetusta ja kokeilin öljyä, ei tehonnut ja kissa alkoi kurjistua ihan silmissä. Lopulta kyyhötettiin täristen saunan lämpöpatterin vieressä pupillit suurina, eikä oikein reagoinut mihinkään. Tämä kaikki siis parin tunnin sisällä. Mentiin lääkäriin, ja lapsiparasta mitattiin 41,1 astetta kuumetta mutta mitään selitystä sille ei löytynyt.

Antibiootilla ja nesteytyksellä kissa oli yön tarkkailtavana ja aamuksi kunnossa (jo lääkärissä söi, pissi, kehräsi ja leikki) ja nyt jo ihan normaali. Mitään muita oireita ei ollut. Verikoe näytti tulehduarvoja mutta ei antanut muita vinkkejä. Tämän kahden viikon aikana mitä nämä on minulla olleet, kumpikaan ei ole kakonut edes karvapalloja, ja ensimmäisten päivien aivastelukin loppui kun vaihdettiin hiekkaa. Nyt hämmentääkin että mistä se voi johtua kun ei lääkärikään siihen syytä löytänyt.. Mutta ei auta kuin luottaa siihen että kyseessä oli ihan kertaluontoinen juttu :) Kohta pitäisi varata näille rokotusaikakin, niin kysellään sitten lisää tuosta.

Tämän hetken suurin ongelma on kuitenkin se, että Myrsky on PÖLYINEN! Sen turkkiin jää kiinni ihan kaikki, ja lisäksi molemmat kissat ovat ihan hurjan sähköisiä. Läpsivät välillä toisiaan ihan vain koska toinen on saanut toisesta sähköiskun. Silittäessä välillä oikein ritisee, harmi etten koskaan ole saanut ilmiötä aikaiseksi kunnon pimeydessä.. Voisi saada aikaiseksi kunnon valoilmiöitä :D Pitäisiköhän kissoja kastella että sähköisyys vähebisi? Voisinpa huvikseni videoida joskus näytille kissanpesuvideon... Mutta huomenna saatte tänne kissojen lumeentutustumisvideon!

Posti toi joulukorttinipun. Pitäne kohta kirjoitella ne. Olipas sekava postaus ilman päätä ja häntää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti